Contact & Route

info@hotelzaandijk.nl

+31 (0)75 20 40 335

Lagedijk 32-34
1544BG Zaandijk
Nederland

Neem contact op

Routebeschrijving

Hoe kom je bij Hotel Zaandijk?
Hotel Zaandijk ligt 20 kilometer ten noorden van Amsterdam.

Openbaar vervoer
Voor de meeste gasten is de treinverbinding tussen Amsterdam en station Zaandijk Zaanse Schans de makkelijkste verbinding. In 17 tot 22 minuten ben je bij station Zaandijk Zaanse Schans. Hotel Zaandijk ligt naast de bekende Julianabrug naar de Zaanse Schans en dat is slechts 650 meter van het station. Dat is ongeveer 8 minuten lopen.

Schiphol
Ga je met de trein van of naar luchthaven Schiphol dan bedraagt de reistijd met de trein ongeveer 40 minuten.

Auto
Kom je met de auto vanuit de Randstad? Rij naar de A5, kies dan voor de ring van Amsterdam A10. Vervolgens de A8 op en neem afrit 2 naar Zaandijk. Neem de lokale weg s153 en vlak voor de Julianabrug sla je linksaf de Lagedijk op.

Kom je vanuit de richting Utrecht? Rijd de A2 naar Amsterdam op, vervolgens de ring van Amsterdam A10. Vervolgens de A8 op en neem afrit 2 naar Zaandijk. Neem de lokale weg s153 en vlak voor de Julianabrug sla je linksaf de Lagedijk op.

Kom je vanuit het noorden? Dan ga je over de Afsluitdijk en volg je de A7. Neem afrit 2 Wormerland en neem de lokale weg s153 en vlak voor de Julianabrug sla je linksaf de Lagedijk op.

Parkeren
Hotel Zaandijk heeft geen eigen parkeerterrein of parkeervakken. Je kunt in de buurt parken, daarbij zijn ook veel gratis parkeervakken.